Pravila privatnosti

Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica. Podatke registriranih korisnika, te ostale podatke o korisniku Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.


 Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranica, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registrirani korisnik webshopa Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski može biti samo korisnik koji posjeduje korisničko ime i lozinku.
Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

KOLAČIĆI

Ova stranica koristi kolačiće tako da ćete u ovom dijelu moći pročitati pojedinosti o tome kako se kolačići koriste te kako možete kontrolirati da li ćete kolačiće zadržati ili obrisati.

Što je to kolačić?

Informacije koje se prenose na tvrdi disk vašeg računala s web stranica nazivaju se još i „kolačići“.

Ne radi se o računalnim programima, već malim podatkovnim datotekama koje web stranicama omogućuju pohranjivanje i pristup informacijama o korisnikovim navikama pregledavanja web stranica.

Većina web stranica koristi kolačiće jer su dio paketa koji internet čini odličnim iskustvom za korisnike. Kolačići omogućuju web stranicama pružanje personaliziranih usluga (na primjer, pamćenje podataka za prijavu, čuvanje proizvoda u košarici ili prikazivanje relevantnog sadržaja).

Postoje različite vrste kolačića: privremeni kolačići (sesijski kolačići) brišu se čim se preglednik zatvori; trajni kolačići se ne brišu, već ostaju sve dok se aktivno ne izbrišu ili dok ne isteku (što ovisi o tome na koliko vremena je kolačić isprogramiran da traje).

Kako izbrisati kolačić?

Većina preglednika postavljena je da automatski prihvaća kolačiće.

Kolačiće možete onemogućiti na svom pregledniku, no zapamtite da ako to napravite, možete izgubiti mnoge značajke potrebne da bi se omogućilo da web stranica ispravno funkcionira.

Želite li detaljnije informacije o kolačićima, posjetite www.aboutcookies.org gdje ćete pronaći sveobuhvatne i neovisne informacije o tome kako onemogućiti kolačiće pomoću postavki preglednika te kako izbrisati kolačiće koji se već nalaze na vašem računalu.

Za brisanje kolačića s vašeg mobilnog telefona potrebno je pregledati priručnik mobilnog telefona.

Powered By MadMarketing
Termodinamic d.o.o. Lug Samoborski © 2021